Diverse,

Sådan holder du en uforglemmelig fest

Skal din næste fest være noget helt særligt? Og vil du ikke gå ned på noget? Så er det en god idé at tænke stort fra starten. Du kan søge råd og vejledning hos et eventbureau som Impact Group, der løser små og store opgaver i hele landet.

Send et signal til dine gæster

Det hele starter med den rigtige invitation. Med den rigtige invitation fornemmer folk, hvilken stemning du gerne vil sætte for din fest. De fleste er efterhånden begyndt at benytte Facebook som kanal for invitationer, men en personlig og stemningsfyldt invitation vil sætte barren højere. Benyt eventuelt Facebook til at lade folk give svar, og se hvem der ellers kommer.

Temafester bliver husket

Har du nogle vilde idéer og ambitioner for din fest? Vil du f.eks. gerne have en fed kunstner til at optræde? En vild temafest med oppyntning? Det kunne være festivals tema, James Bond, det vilde vesten eller et bestemt årti? Med tema-fester kan man virkelig gå all-in. Kontakt et bureau med events for at få stablet det hele på benene. Temafester bliver ofte husket mange år ud i fremtiden. De kræver dog lidt af dine gæster. Giv dem gerne inspiration til udklædninger og vis dem, at din temafest er seriøs med en seriøs invitation.

Det vilde vesten kan gøres ekstra med halm på gulvet, country musik og en rodeotyr. James Bond tema bør have en mystik og gåde-løsning, samt med lækre drinks og fine tjenere. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hvis din fest skal være uforglemmelig, er det også en god idé at give gæsterne noget, de kan mindes festen med. Hav polaroid-kameraer på bordene, en fotobås eller andet merchandise de kan tage med hjem som minde.

 

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner