Diverse,

Det skal du huske, når du skal holde fest eller komsammen

Uanset, om der skal holdes en stor fest eller en lille komsammen, er der ting, der skal huskes og planer, der skal laves, før gæsterne kommer. Her kan du få gode råd og lave en tjekliste for at se, om du har styr på det hele.

Hvor og hvem

Der er meget af planlægning, der kommer an på anledningen til festen. Der er flere ting at overveje, hvis du planlægger bryllup i forhold til en lille familiekomsammen. Der skal besluttes, hvor festen skal holdes. Hvis det er en stor fest, hvor bordene skal dekoreres, skal der sørges for duge, bordpynt og måske nogle balloner. Derudover er der bordkort til gæsterne, medmindre de selv bestemmer, hvor de skal sidde. Hvis der kommer gaver, skal der også sættes et gavebord op, og hvis der skal være buffet, skal der sættes et buffetbord op.

Mad

Maden er det vigtigste til festen. Det kan være svært at overskue at lave maden selv, hvis det er en stor fest. Hos Smag og Glæder kan du finde selskabsretter. Der er mange forskellige retter at vælge i mellem, og du kan bestille til et stort selskab eller til en mindre brunch. Der er også børneretter, hvis der skal børn med til festen. Udover maden skal der også drikkevarer på bordet, som skal bestilles og købes, så der er nok til alle gæsterne og noget for enhver smag.

Underholdning

Skal der underholdning til festen? Til en familiekomsammen kan det være nok med lidt musik eller ingen underholdning overhovedet, fordi der hurtigt kommer gang i snakken. Til fejring af bryllupper eller bryllupsdage kan der dog komme taler, som skal koordineres, der er som regel et band eller anden musik, der spiller og der skal skåles mange gange i løbet af festen.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner