Kategori,

Den nødvendige gadget til dig der vil undgå fartbøder

Er du en af dem, som kan træde lidt for hårdt på speederen mens du kører bil? Så læs med her.

Vi kender det alle, at man har travlt og kommer et par minutter for sent ud ad døren. Det kan derfor være fristende at træde lidt ekstra hårdt på speederen fordi man skal skynde sig frem, men det kan resultere i en dyr fartbøde og i værste fald, at du mister kørekortet, hvis politiet tager dig i at køre for hurtigt. Denne risiko kan nu undgås ved at købe en trafikalarm. Trafikalarmen fungerer ved være tilkoblet over bluetooth til din mobil. Afhængig af hvilken trafikalarm du køber, skal du downloade trafikalarmens app til din mobil, og den vil derefter automatisk tilkoble din trafikalarm næste gang, du skal ud og køre bil.

Kommer du kørende forbi en fotovogn vil trafikalarmen alarmere dig inden så du kan nå at sænke farten og dermed undgå en potentiel fartbøde. Trafikalarmen vil også alarmere dig, hvis der er sket et færdselsuheld eller der er fare på kørebanen. Trafikalarmen sparer dig derfor ikke kun penge, den sørger også for mere sikkerhed under din kørsel. Måden trafikalarmen alarmerer dig på vil være, at den afspiller en biplyd og du kan derefter kigge på din telefon og aflæse, hvilken hændelse der kommer længere fremme på vejen.

Du kan dermed få et bedre overblik over trafikken samtidig med du kan undgå fartbøder.

 

Kom sikkert på køretur

Tag derfor ud og køb en trafikalarm til næste gang du skal ud og køre. Du kan for eksempel tage ud og køre i naturskønne Silkeborg, der er kendt for blandt andet Himmelbjerget med sin storslåede udsigt og Gudenåen, hvor du kan komme på kanalrundfart og virkelig komme tæt på Silkeborgs skønne natur.

Du kan også køre på de imponerende snoede landeveje i skoven, hvor du kan stoppe op ved Slåen Sø, som er Danmarks reneste sø og tage en dukkert. Nyd derfor en skøn dag i med en bil fra PerBcars i Silkeborg – det vil være et hit for hele familien.

 

 

 

0

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

big banner