Diverse,

4 tegn på alvorlig stress

Stress er en alvorlig psykisk lidelse, som flere og flere danskere rammes af hvert år. Når man taler om stress, kan man hurtigt komme til at misbruge begrebet om en travl periode, hvis man ikke forstår, hvad det virkelig vil sige at være stresset. Når man er stresset, har man nogle helt klare psykiske og fysiske symptomer, som går udover dagligdagen. Ofte rammes velfungerende og dygtige mennesker af stress, fordi de forsøger at gøre for mange ting i hverdagen.

Bor du i København eller Valby, og kan du mærke stress i din hverdag? Så kontakt din læge eller en psykolog og få hjælp til dine problemer. Her kan du finde en psykolog i København.

  1. Søvnproblemer

Er du pludselig begyndt at sove dårligt om natten? Eller kan du slet ikke falde i søvn? Søvnproblemer kan godt komme snigende, så man slet ikke opdager det i                  opløbet, men der er ingen tvivl, når problemet først er der, så er det alvorligt. Manglende søvn går ud over dit arbejde og din familie, da dit overskud og overblik daler drastisk.

  1. Hukommelsessvigt

Begynder din hukommelse fra tid til anden at gå fuldstændig i baglås? Kan du pludselig ikke huske simple ting som din pinkode, eller hvordan man laver spagetti med kødsauce? Så er der et eller andet rivende galt, og det skyldes formentlig stress.

  1. Små opgaver bliver uoverkommelige

Hvis du tidligere har været super god til at have mange bolde i luften og få gjort det ene og det andet, kan det være skræmmende, hvis man pludselig ikke kan magte noget. Hvis selv små opgaver som at tømme opvaskemaskinen er uoverkommelig, kan det være et tegn på stress.

  1. Appetitløshed

Når man har travlt, kan man hurtigt komme til at springe et måltid eller to over uden at bemærke det. Det er fordi, kroppen har travlt med alt muligt andet. Hvis du oplever mindre lyst til mad over en længere periode, er det et dårligt tegn.

 

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner