Bolig,

Spar penge når du ligger omfangsdræn

Omfangsdræn bruges både til huse med og uden kælder. Generelt bruges drænet i områder, hvor der er særlig høj risiko for, at det løber vand ind og skader husets kælder, fundament eller gulve. Man ligger drænet rundt om huset, så overskydende vand kan løbe væk fra huset og ikke gå ind og ødelægge noget i selve huset.

Hvis du står og skal til at ligge omfangsdræn skal du være opmærksom på nogle forskellige ting, hvis du gerne vil have den bedste pris. Er du interesseret i at læse om hvad man skal være opmærksom på, når du det kommer til pris på omfangsdræn, kan du læse mere om dette på byggemagasinet bygoghus’ hjemmeside.

Hvorfor ligge drænen og hvad koster det?

Man ligger, ganske enkelt, drænen for, at huset ikke skal blive beskadiget af vand i fremtiden. Hvis vandet får lov til at sive ned i kælderen eller fundamentet, kan det for alvor blive en dyr fornøjelse. Så for at forebygge sådanne skader kan man ligge et drænen, så der ikke er nogen chance for at vandet siver ind i fundamentet. Det er dog langt fra nødvendigt, at ligge drænren for en hver pris. Det er kun huse i særligt udsatte områder, der bør overveje det. Du kan finde ud af, om dit hus er i risikozonen ved at rådføre dig med en ekspert.

Omfangsdræn pris udregnes per meter. Meterprisen på et drænen ligger på omkring 5.000 og 10.000 kr. For et almindeligt dansk parcelhus koster det gerne mellem 150.000 og 200.000 kroner. Det kan umiddelbart lyde dyrt, men det kan være en nødvendig investering at gøre sig, hvis man vil undgå at skulle af med endnu større beløb i fremtiden.

Du kan læse mere om hvordan man sparer penge på drænen på bygoghus’ hjemmeside.

0

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

big banner