Diverse,

Få mere overskud i hverdagen – også når du er ledig

Mange oplever, at de ikke har det helt store overskud i hverdagen. Og det kan der være flere forskellige årsager til. Nogle oplever det pga. store forandringer som for eksempel en pludselig arbejdsløshed, mens andre er overvældet af mængden af arbejde, som det er forventet at de udfører i løbet af ugen. Heldigvis er der altid en løsning – læs mere om det her.

Er du medlem af en A-kasse?

Nogle gange kan løsningen være at have en plan b – for eksempel en a-kasse. A-kasser er gode til dig, der bekymrer dig – skulle du gå hen og miste dit arbejde, så sikrer du dig nemlig herigennem, at du er berettiget til dagpenge. På den måde undgår du at ende på kontanthjælp, hvilket er en stor lettelse for nogen.

Hvis du går rundt med en masse angst – begrundet eller ej – så meld dig til allerede nu. Find mere info om A-kasser og de forskellige fordele og det bedste tilbud, og undgå at stresse unødvendigt.

Gør hverdagens pligter nemmere

Hvis du føler dig overvældet, så kan det også være over hverdagens pligter. Det kræver enormt meget energi at hjernen at tage beslutninger, og derfor kan det være fornuftigt at gå på en form for detox af beslutninger – altså at fralægge sig nogle i en periode – eller blot at fralægge sig nogle af de beslutninger, der ikke er vigtige for dig at tage.

Vælger du for eksempel at benytte dig af en måltidskasse fremfor at bruge en masse tid på både at vælge aftensmad, handle ind og lave maden, så kan det åbne utroligt meget op og give luft i dit overskud. For nogen giver det blot bedre mening, fordi de ikke har fantasien, lysten eller evnerne til at lave mad.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner