Diverse,

Akupunktur behandler forkølelse

Med sine lave temperaturer og blæsende vejr er efteråret for alvor kommet til Danmark. Og med efterårets mørke og våde vejr, følger forkølelserne.

 

Er du træt af at bruge hele vinterhalvåret på at pudse næse, så bør du læse med herunder. Her kan du blive klogere på, hvordan behandlingsformen akupunktur kan blive dit bedste mål i kampen mod forkølelse.

 

Sådan virker akupunktur

Forkølelser kan til tider føles som om, de varer helt fra oktober til april. Derfor bruger rigtig mange hele vinterhalvåret med samme kur bestående af varm the, uldsokker og snotpapir. Men i rigtig mange tilfælde vil de fleste kunne få større gavn af effektive akupunkturbehandlinger.

 

Akupunktur er en behandlingsform, hvor man får sat tynde nåle rundt på nogle af kroppens akupunkturpunkter. De små nåle kan hjælpe mod forkølelse, bihulebetændelse i pande og kæber samt irriterede slimhinder i næse og øjne. Ofte vil du allerede efter få behandlinger kunne opleve en bedrende effekt i kampen mod forkølelse.

 

Akupunkturnålene er ikke kun effektiv mod vinterhalvårets vira. Akupunktur kan gøre en forskel for kroppens helbred i mange situationer – også i akutte med store smerter. Behandlingen kan have positiv virkning for dybereliggende årsager til din lidelse, hvilket kan skabe god balance i din krop og forebygge sygdom. Akupunktur kan både bruges som alternativ og supplement til mere almindelig behandling som medicin og fysioterapi.

 

Bekæmp sygdommen – køb akupunkturnåle i dag

En god behandling er alfa omega, når akupunktur skal give gode gevinster for dig og dit helbred. Det kræver det helt rigtige udstyr i alt fra akupunkturnåle til akupunkturtavler, magnetplastre og akupressur armbånd. Med professionelle akupunkturnåle hos Camette, der i 40 år har leveret natur- og helsekostprodukter i Danmark, er du sikret det korrekte udstyr. Med udstyr fra Camette er du stillet de bedste muligheder i akupunktur-kampen mod forkølelse samt andre sygdomme og smerter.

 

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner