Mode og tøj,

Bliv klogere på eyelash extensions

Mange kvinder drømmer om at have lange, fyldige øjenvipper, fordi de kan være med til at indramme og sætte større fokus på øjnene. Hvis du en af disse kvinder, forsøger du dig måske allerede med serummer og prøver forskellige mascaraer, så du kan få det optimale look. Men i stedet for at bruge penge på produkter, der måske ikke virker, og i stedet for at bruge dyrebare minutter på at påføre mascara hver morgen, kan du overveje at få eyelash extensions. Vil du spare tid og penge i hverdagen, så bliv klogere på eyelash extensions i dag.

Forskellige typer falske øjenvipper

Der findes et hav af forskellige typer falske øjenvipper på markedet; nogle kan du selv sætte på derhjemme, mens andre kræver professionel hjælp. Her får du et oprids af tre af de mest populære løsninger, så du kan vælge, hvilken type der passer dig bedst.

  1. Strip lashes

Strip lashes, er de vipper, du kan sætte på derhjemme. Disse vipper holder ikke mere end én dag, og derfor er de gode, hvis du vil have ekstra fylde til fester. De skader dog øjenvipperne, og derfor anbefales de ikke til hverdagsbrug.

  1. Single lashes

Single lashes er en af de mest naturlige typer på markedet, men de giver ekstra volumen og længde. Single lashes skal påføres af professionelle vippeteknikere, men de holder i op til otte uger. Det er dog anbefalet at få opfyldning, da vipperne falder af sammen med dine egne vipper. På Klinik Q på Frederiksberg, i Charlottenlund og i København kan du få et tilbud på single lashes øjenvipper.

  1. Buketter

Buketter er en anden form for falske øjenvipper, som holder i op til fire uger. Øjenvipperne har en tendens til at kunne skade dine egne vipper, men de giver meget fylde og længde. Denne form for falske øjenvipper skal påføres af professionelle.

 

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner