Bolig,

Find ud af, hvorfor dit afløb lugter

Et ildelugtende afløb kan være til stor gene i det daglige liv. Hvis du døjer med kloaklugt indenfor, så er det almindeligvis en indikation på, at der er et problem med et kloakrør. Andre måder den slags kan vise sig på, er hvis dit toilet pludselig ikke skyller ordentligt ud, eller der er sket en pludselig sammenstyrtning af jorden et sted udenfor.  Alt sammen indikerer, at der er problemer med kloakledninger, og det er vigtigt at få afklaret den slags, blandt andet fordi det kan føre til problemer med skadedyr som rotter.

Den mest effektive måde at undersøge denne type problemer er ved en TV-inspektion. Hvis du selv døjer med en af ovenstående problemer, og bor i Haderslev, Syddanmark, Sønderborg eller Tønder, så bestil en TV-inspektion hos AJ Kloakservice.

 

Hvordan foretages undersøgelsen?

En TV-inspektion er en måde at undesøge, hvad der forårsage for eksempel den dårlige lugt. Helt konkret føres der et kamera ned i kloakrøret, som gør det muligt at se, hvilken tilstand røret er i, uden at grave det op. Det gør det muligt for kloakmesteren at diagnosticere problemet og præcist at lokalisere de fejl, der findes.

Med det rette udstyr kan TV-inspektion foretages i rør på ned til 20 mm i diameter, så i de fleste tilfælde er det altså en mulighed. Det er også muligt at foretage undersøgelsen ved hjælp af en mindre sonde, der skubbes ind i røret.

Når problemet er fundet

Hvis kloakmesteren vurderer, at der er tale om et lille brud på ledningen, som ikke kræver at hele røret udskiftes, så kan der i nogle tilfælde blive tale om at foretage en strømpeforing af røret. Her føres der et nyt rør ind i det gamle, og man undgår på den måde at foretage et større udgravningsarbejde. Det er en hurtigere og billigere måde at løse problemet, men det er ikke altid en mulighed.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner