Bolig,

Ombyg dit hus og øg værdien

Der kan være mange årsager til at ville renovere sit hus. Ejer I et ældre hus, kan der være mange penge at hente på en øget salgsværdi i fremtiden. Udover at øge den fremtidige salgsværdi for huset vil en ombygning også give øget livsglæde og spare jer for faste omkostninger som vand- og varmeregning. Kontakt en murer for et tilbud om tilbygning.

Moderne, men ikke trendbaseret

Når du skal renovere og bygge om med henblik på at spare penge i fremtiden og øge salgsværdien, er der nogle helt klare punkter du skal tænke over.

  1. Huset skal gerne være så lyst og luftigt som muligt. Vælg hvide vægge og store vinduer.
  2. Gør små rum funktionelle uden for mange møbler. For mange møbler i et lille rum fungerer ofte rigtig dårligt og giver illusion af et mindre rum.
  3. Sæt standard elementer ind i huset. Det kan være lyse køkken- og badeværelsesmøbler, der vil falde i de flestes smag.

Udover selve indretningen er det væsentligt at tænke på isolering og andre tekniske ting. Når du alligevel bygger om, skal du isolere loftet og eventuelle hulmure, samt sætte nye vinduer i. Det vil ikke kun øge salgsværdien, men også spare dig for penge i forhold til de faste udgifter hver måned.

Murermester Rasmus Zielke

I Nordjylland nær Hirtshals og Hjørring holder murermester Rasmus Zielke til. Firmaet har mange års erfaring med murerarbejde og løser mange forskellige typer opgaver. Der benyttes altid kvalitetsmaterialer, hvad enten det er tilbygning, renovering eller nybyggeri.

Virksomheden har stor erfaring med renovering eller totalløsninger af badeværelser, klinker og fliser, facaderenoveringer og andet murerarbejde. Zielke murermester har et godt samarbejde med lokale tømrer, elektrikere, malere, vvs’ere, ingeniører og arkitekter. Det betyder, at du derigennem kun behøver at have kontakt til en entreprenør, men er sikret et kvalitetsarbejde hele vejen rundt.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner