Rejser og sport,

Er din bil klar til bilferien?

Bilferie er en rigtig hyggelig og nem måde at rejse rundt på. Det giver den ultimative fleksibilitet og en følelse af frihed. Man kan køre lige derhen, hvor man vil. Det danske vejr har været fænomenalt i 2018, og det ser ud til at forsætte. En weekendtur i sommerhus, på en campingplads eller på et badehotel er den perfekte måde at afslutte en dejlig varm sommer på. Heldigvis er Danmark et lille land, hvilket betyder, at du hurtigt kan komme lige der hen, hvor du vil.

Er din bil klar?

Når du skal ud og køre langt, er det vigtigt, at de tekniske detaljer omkring din bil er i orden. Har du et godt samarbejde med dit lokale autoværksted? Når du skal ud på en længere køretur i Danmark, er det væsentligt, at du er tilmeldt en eller anden form for vejservice. Så har du nogen at ringe til, hvis uheldet skulle være ude. Lokalt mellem Bagsværd, Charlottenlund, Gentofte, Hellerup, Lyngby og Søborg ligger B2 Bilcenter Mekonomen. De har både autoværksted og skadecenter til gode priser. Hvis du køber vejservice igennem et Mekonomen partner værksted, får du adgang til over 1.000 partnere, der kan hjælpe, hvis uheldet er ude. Kommer du i knibe med en forsikringsskade, er skadecenter Charlottenlund altid parat til at hjælpe. De samarbejder med alle forsikringsselskaber og har altid dine bedste interesser.

Spontane ture

Når du har en bil og et abonnement på en god vejservice, har du den ultimative frihed. Det giver nogle gode muligheder. Både i hverdagen og på bilferien. Hvis I er på vej på ferie et sted i Danmark, har I den frihed, at I kan bestemme jer for lige at slå et smut forbi et badested og hoppe i, eller ind på en bestemt restaurant eller se en særlig by på vejen. Lad det spontane tage over og gør ferien til et eventyr.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner