Bolig,

Hvad sker der egentlig med alt det farlige affald?

Det er begrænset, hvor farligt affaldet, som vi håndterer til dagligt kan være – især som privatperson. Men hvad sker der egentlig, når en produktionsvirksomhed går konkurs? Eller når et fysiklokale skal nedlægges? Det er ikke naivt at tro, at der kan være konsekvenser, hvis ikke specialaffaldet ryddes på forsvarlig vis.

Få en virksomhed til at håndtere kemikalieaffald forsvarligt

Farligt affald er alt, der er skadeligt for miljøet og de mennesker, der bor i det. Kemikalieaffald går ind under denne kategori. Dette affald skal derfor varetages og behandles på en bestemt måde, så specialaffaldet ikke får en destruktiv effekt på vores planet mere end højest nødvendigt. Lyder det som noget, du kunne bruge råd og vejledning i – eller måske en hjælpende hånd? Vi tager hånd om jeres farlige affaldpå Lolland Falster og Sjælland.

Hvad indebærer farligt affald?

Der er mange typer af farligt affald, og det kan godt være svært at vurdere, om man har behov for specialiseret hjælp til at fjerne det på en sikker og miljørigtig måde. Affaldstyperne kan fx være:

  • Gift
  • Maling
  • Medicinrester
  • Opløsningsmidler
  • Olieaffald
  • Kviksølvtermometre

Kontakt altid et specialaffaldsfirma, hvis du er i tvivl.

Der er mange regler indenfor bortskaffelse

Det kræver en stor erfaring at bortskaffe affaldet på en miljørigtig måde, så alle regler og reglementer overholdes under indsamling, modtagelse og forsendelse. Der skal bruges specialiserede medarbejdere og den helt korrekte emballage.

Vælg en virksomhed, der har styr på fagområdet

Farligt affald kan være sundhedsskadeligt for dig såvel som naturen, og det handler om at finde en virksomhed, der arbejder i begge interesser. Derfor kan du som kunde sikre dig en korrekt behandling af dit affaldsprojekt, hvis du vælger et firma, der har medarbejdere, der er sikkerhedsrådgivere indenfor farligt gods. Overlad det ikke til tilfældighederne, men fjern affaldet på en forsvarlig og miljøvenlig måde.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner