Diverse,

Gør dine ømme muskler en tjeneste ved at få en massage

De fleste sætter pris på en god massage, fordi det kan være både afslappende og afstressende. Alt i alt er det bare rigtig behageligt at få en massage, men der er også mange sundhedsmæssige fordele ved en massage. Har man ømme muskler, så er det en rigtig god idé at få en omgang massage, fordi det kan løsne muskulaturen.

Der kan være mange grunde til, at man har ømme muskler. Det kan for eksempel være, at man er stresset og derfor spænder meget op i musklerne. Det kan også skyldes, at man bruger musklerne forkert, når man træner, eller det kan være fordi du har et stillesiddende arbejde, hvor du sidder stille foran computeren i mange timer. Der kan altså være mange forskellige ting, som kan forårsage ømme muskler, og derfor er det vigtigt, at man får løsnet musklerne op gennem en massage, når det trænger.

Bor du omkring Brøndby, Hvidovre eller Rødovre, så kan du få en massage hos MBB Sportsklinik, som hjælper dig med at løsne muskulaturen.

 

Forebyg træningsskader med massage

Hvis man træner rigtig meget, kan det være en god idé at få massage, da det kan hjælpe en under forløbet. Får man for eksempel en massage inden, man skal til træning, så kan det være med til at løsne op i muskulaturen, hvilket er med til at øge blodtilførslen. Når man løsner muskulaturen og øger blodtilførslen, er man med til at forebygge eventuelle skader, som kan hænde under træningen. Det kan derfor være en rigtig god idé at få massage inden, man træner.

Det hjælper naturligvis også at få massage efter træningen. Dette skyldes, at massagen kan hjælpe kroppen ved at sikre en god restitution. Det er dog ikke noget, man bør gøre direkte efter sin træning, men derimod helst med nogle timer i mellem eller ligefrem en dag, da det ellers kan modarbejde kroppens helt egen nedkølingsproces.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner