Diverse,

Få en bedre livskvalitet med fysioterapi

Fysiske smerte og skavanker kan være en væsentlig hindring for at føle sig glad i hverdagen. Det kan være gamle sportsskader eller problemer med muskler eller led, der er stive og gør ondt. Alt sammen begrænser os i hverdagen, og gør, at vi ikke føler, vi udlever vores fulde potentiale. Hvis du har problemer med kroppen, kan det være du skal overveje fysioterapi. I Brøndby, København og resten af Danmark er der mange gode fysioterapeuter, og du kan få mere viden om fysioterapi her.

 

Hvad er fysioterapi?

En fysioterapeut er uddannet til at behandle muskler og led og arbejder blandt andet med genoptræning efter operationer og forskellige skader. Behandlingen vil typisk bestå af en sammensætning af massage og styrke- og bevægelsestræning. I nogle tilfælde kan man også vælge at benytte elektriske behandlinger med for eksempel ultralyd, og fokus kan både være på at styrke et enkelt led, eller generelt forbedre muskulaturen i ryggen.

Ofte vil patienten få sammensat et træningsprogram, som er specielt tilrettelagt til at behandle den enkelte skade. Træningen kan sommetider være et hjemmetræningsprogram, men det kan også involvere brug af forskellige træningsredskaber i et motionscenter.

 

Kom igang med genoptræningen hurtigt

Det er vigtigt at komme hurtigt igang med genoptræningen, hvis du har problemer et sted på kroppen. Jo længere behandlingen udskydes, jo længere tid går der, før du bliver smertefri. Derfor er det også vigtigt, at diagnosticeringen af dit problem sker hurtigt og præcist. Af den grund vil mange fysioterapeuter benytte billeddiagnostik, til at vurdere dit problem. Det kan ske i form af MR-skanninger, som kan benyttes til mindre knæskader, såvel som mere alvorlige problemer, som diskusprolapser i ryggen. I forbindelse med seneskader kan man også vælge at bruge mindre omfattende skanningsmetoder, som for eksempel ultralydsskanning. På den måde er du sikker på, at du får klarlagt præcis, hvorfor du har ondt.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner