Diverse,

Sådan bliver du udannet i alternative behandlinger

Alternative behandlinger og forebyggelsesprogrammer er meget populære i Danmark. Flere og flere mennesker tror på og oplever succes med, at anvende alternative behandlingsformer til at kurerer diverse sygdomme og skavanker. At uddanne sig som alternativ behandler er derfor heller ikke nogen usikker vej at gå, hvis man gerne vil arbejde med mennesker, velvære og sundhed.

Zoneterapi

Zoneterapi er ca. 5.000 år gammel og stammer fra Kina. Den er blevet brugt til at forebygge og behandle mennesker verden over. Zoneterapi tager udgangspunkt i fødderne. Terapien bygger på en teori om, at fødderne er et kort over kroppen, og at forskellige punkter har forskellige forbindelser til resten af kroppen. Zoneterapi er ikke kun en fysisk behandling, men går også ind og arbejde med det psykiske følelsesliv.

Zoneterapi er en af de mest benyttede og anerkendte alternative behandlingsformer i Danmark, og er derfor et sikkert valg indenfor alternative behandlingsformer. Zoneterapeut uddannelsen tager 2 år og foregår primært på aftenskole. Udover den praktiske og teoretiske lære om zoneterapi, lærer man også om psykologi, Chi gong og Tai chi, biopati, orientalsk diagnose, samt markedsføring og regnskab. Så er du rustet til at drive din egen klinik. Aalborg zoneterapeutskolen har elever fra både Hjørring, Viborg og omkringliggende byer. Uddannelsen giver ikke ret til SU.

Akupunktur

Akupunktur er ligesom zoneterapi også en gammel medicinform fra Kina. Behandlingen foregår med nåle og tager udgangspunkt i hele mennesket i stedet for blot at behandle enkelte symptomer. I akupunktur arbejdes der med balance og livsenergi. Nålene hjælper energibanerne til at genoprette denne balance og livsenergi.

Akupunktur er anerkendt verden over og også officielt af WHO. Med en uddannelse i akupunktur er du sikret en fremtid. Behandlingen er en af de alternative metoder, der er brugt allermest i det danske sundhedsvæsen. Uddannelsen varer to år og indeholder både teori og praksis. Det indeholder bl.a. anatomi, fysiologi, sygdoms- og medicinlære samt sundhedspsykologi med mere. Ligesom zoneterapiuddannelsen giver akupunktur heller ikke ret til SU.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner