Bolig,

Efterårstrends: Skab dybde og kontraster i din bolig

Læs med her og få inspiration til, hvilke indretningstrends, der er i højsædet her til efteråret, og find ud af, hvordan du let skaber dybde og kontraster i hjemmet.

 

Bring efterårets toner og elementer inden døre

En af de helt store trends her til efteråret er, at bringe naturen ind i hjemmet. Elementer i rustrød, brun, sennepsgul og grålige toner hitter, og du kan let skabe en hyggelig stemning i eksempelvis stuen ved at placere rødlige og brune puder og tæpper i sofaen og andre hyggekroge. Træelementer, som eksempelvis serveringsface og lysestager, giver en god kontrast til de mørke farver, og giver et touch af natur og efterår.

 

Skab bløde kontraster

En af de nyeste trends, som især vil komme frem efter årsskiftet, er de mere sarte farver. Ved at indføre elementer i eksempelvis helt lysebrune eller nude nuancer, kan du skabe en blødhed og en smuk kontrast til de mere rå naturelementer. Prøv også at male en enkelt væg i et rum en sart farve, og oplev, hvordan det vil give en god dybde til rummet.

 

Marker vinduespartierne med gardiner

Tænk over, hvilke gardiner, du har for dine vinduer, og skab et kontrastfyldt udtryk ved at installere gardiner i en dybere farve end væggene. Grålige toner hitter, og skaber en god kontrast til rummet uden at være alt for markant. Overvej at invester i plisségardiner, både så du kan få bedst muligt lysindfald i rummene, og så dine gardiner ikke blot er afskærmning – plisségardiner giver, med sine fine detaljer, et harmonisk udtryk, som står i flot kontrast til gardinets skarpe rammer og et minimalistisk hjem. Læs mere her og find en forhandler af vinduesafskærmning i nærheden af Skanderborg, Galten, Silkeborg og Aarhus.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner