Diverse,

Stor efterspørgsel efter danske produkter

I 2018 går det strålende for dansk erhvervsliv med salg af produkter og serviceydelser – særligt til udlandet. Og det ser kun ud til at ville gå fremad på det område i fremtiden. Det er ekstremt gode tegn. Efterspørgslen efter danske produkter gælder særligt for de brancher, hvor Danmark i forvejen er på forkant. Det er blandt andet inden for skibsfart og medicinalbranchen. Også møbelbranchen og IT-branchen går godt. Det betyder, at disse områder bliver udvidet hele tiden, og der er plads for mere plads til at udføre arbejdet. Mangler din virksomhed plads, så kan du klikke her for at se mere.

 

En rapport lavet af Kraka og Deloitte har fundet frem til disse resultater, som er formuleret i en rapport. I gennemsnit stiger efterspørgslen efter danske serviceydelser og produkter med 2,4% hvert år. Men det kunne stige endnu mere, hvis de politiske rammer var opsat efter det.

 

Politikere stopper det danske erhvervsliv

Regeringen har særaftaler, også kaldet for erhvervspakker, som kun giver gode vilkår for nogle brancher, således andre brancher har sværere ved at klare sig. Her siger kritikerne, at man bør lave samme vilkår for alle parter i erhvervslivet. På den måde kan arbejdskraft og kapital komme i den retning, som vil gavne samfundet bedst.

 

Man mener her, at Danmark kan blive bedre på flere områder ved at tilbyde bedre vilkår til alle brancher. Således er vi ikke kun konkurrencedygtige inden for få brancher. Det vil forbedre markedspositionen for mange brancher og gøre dansk erhvervsliv endnu stærkere.

 

Dog bør man rent politisk se ind i, hvilke uddannelser man bør tilbyde til kommende studerende, så man kan udnytte det fulde potentiale af virksomhederne. For har de ikke hænderne, kan de ikke nå ambitionerne med virksomhederne. Så der må man sætte ind for at styrke det danske erhvervsliv.

 

Et hav af iværksættere

Desuden er der kommet masser af iværksættere i Danmark, som har valgt at køre den selvstændige livsstil. Det er med til at skabe en innovativ kultur i Danmark, som ligeledes gør, at vi kan styrke os på flere områder. Står du for eksempel som jobsøgende eller er i job og trænger til nye udfordringer, hvor du kan udfolde dig og dine idéer, kan du med fordel skabe dit eget job som iværksætter.

 

Ellers kan du også investere i et udlandsophold, hvilket også er efterspurgt i det danske erhvervsliv. Det stemmer godt overens med, at det går godt for dansk erhvervsliv i udlandet. Det er en fordel at kunne sproget i det land, som danske virksomheder sælger til og ikke mindst kulturen. På den måde kan man skabe gode kunderelationer, som er vigtigt.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner