Diverse,

Sådan holder du den bedste ferie i Danmark

Hvad end du har fået en Spanien-rejse aflyst eller bare har brug for at spare lidt mere, end du plejer – så kan vi vidst alle sammen godt blive enige om, at gode gamle Danmark nok er det sikreste valg, når det kommer til årets sommerferiedestination.

Men det skal der bestemt ikke kimses af: Vores smukke hjemstavn byder på masser af små, hyggelige kystlandskaber, gamle bygninger præget af historiens vingesus, storslåede landskaber – selvom de er lidt fladere – og fede storbyer. Og fordi landet er så lille, har du mange transportmuligheder at vælge imellem, som i sig selv kan være en oplevelse.

Sightseeing-maraton eller landlig idyl?

Man kan hurtigt proppe ferieprogrammet med så mange attraktioner, at man kommer til at storme rundt dagen lang – og så er det, de sure miner opstår. For at undgå dette, kan I starte med at spørge hinanden: Hvilken type ferie vil vi gerne på? Er svaret strandferie, er Bornholm f.eks. oplagt – men den fungerer ikke helt så godt, hvis svaret er storbyferie. Det samme gælder for Møn, Fanø og det sydfynske øhav – som til gengæld er glimrende destinationer, hvis I søger små, idylliske kystbyer med masser af levende historie og smuk natur. Når I først er blevet enige om ferietypen, kan I snakke om, hvad I må og skal se, og hvad I eventuelt kan gemme til næste gang – helt uden skænderier og stress.

Landet rundt på tusind måder

Som tidligere nævnt giver Danmarks lille størrelse mulighed for at rejse landet tyndt på et hav af forskellige måder. Er I naturmennesker, er det blevet populært at cykle mellem landets mange udendørs shelters og overnatte under stjernehimlen – og hvis man ikke ønsker at cykle, kan denne tur også sagtens køres i bil.

Lej en autocamper, hvis I ønsker lidt mere luksuriøse forhold, men ikke vil give afkald på friheden – eller book gode, gammeldags togbilletter, hvis turen gennem det danske landskab med store vinduer til udsigt er oplevelse nok for jer. Mulighederne er mange – se at komme af sted!

0

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

big banner