Diverse,

Om det at miste

Det er et grundvilkår for vores eksistens, at vi alle sammen skal dø. Det betyder, at vi i løbet af vores levetid kommer til at møde døden flere gange og det er noget, som vi må være forberedte på. Døden er i og for sig ikke noget, som de fleste tænker over på daglig basis og med god grund. Hvis vi alle sammen gik med tanker om døden og tab hele tiden, ja, så ville livet nok ikke være helt det samme. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan blive klogere på det at miste for at lære mere om dette uundgåelige møde med det ukendte.

En genvej til indsigt

Når du leder efter et godt sted at finde ud af mere om, hvordan forskellige mennesker tackler det at miste nogen vi har kært, så er det oplagt at finde ud af noget fra en person, som har prøvet at miste og som er villig til at åbne op omkring det. Det er dog de færreste, som har tænkt sig at tage en snak om døden over en kop kaffe, fordi det er et emne som vi ofte bruger en god del eufemismer for at undgå at se i øjnene.

Her kan du starte

Hvis du er opsat på at finde ud af mere om, hvordan man kan tackle tab og død i ens umiddelbare nærhed, så er der rig mulighed for at blive klogere, hvis du for eksempel læser op på emnet. Det kan du i bogen ”DØ” som handler om en mors møde med døden, da hendes søn på tragisk vis afgår ved døden under fødslen. Du kan få en unik indsigt i mødet med døden, så læs mere om det at miste i bogen ”DØ” og bliv klogere på døden. I denne bog bliver du klogere på livet og det at leve med erkendelsen af døden.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner