Diverse,

Sådan bruges en hårkur på mest effektiv vis

Hvis du har i sinde at bruge en hårkur til dit hår, så er det selvfølgelig vigtigt, at du sikrer, at den bruges på mest effektiv vis. Der findes flere forskellige typer af hårkure, men de fleste bruges på samme måde. Det er også ensbetydende med, at har du først prøvet det én gang, så bliver det blot til en simpel rutine.

Hvis du gerne vil have fuld valuta for pengene, når du har købt en hårkur til dit hår, så er det vigtigt, at du har fokus på at gøre det korrekt. Det er ikke svært, men første gang kan det dog virke overskueligt, da det kan virke som om, at det er noget, du kan gribe an på flere måder. Derfor følger en simpel guide herunder.

Sådan bruger du din hårkur

Det er faktisk meget simpelt at gøre brug af en hårkur, som du f.eks. kan købe her. Det er noget, du kan gøre i ganske få skridt. Det er også derfor, at det er klart på få minutter. Når du skal bruge en hårkur i dit hår, så skal du blot følge de nedenstående skridt:

  1. Du skal starte med at tage et bad, hvor du vasker hår. Brug dog ikke balsam efterfølgende.
  2. Herefter skal du tørre dit hår, men det skal dog ikke tørres mere end, at det er håndklædetørt.
  3. Næste skridt er, at massere din kur ind i håret. Nogle kure skal i spidserne – andre i hele håret.
  4. Nu skal du blot vente. Det skal dog ikke sidde i håret i mere end 5 til 10 minutter.
  5. Når der er gået 5-10 min., så skal du blot vaske hårkuren ud og tørre dit hår.

Ydermere, så er det vigtigt, at det understreges, at det er en skrøne, at des længere hårkuren sidder i håret, des bedre virker den. Det er ikke tilfældet.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner