Bolig,

Hvor gamle er dine nøgler?

Er dine nøgler mere end ti år gamle? Så bør du få dem efterset af en uddannet låsesmed for at vurdere, om de muligvis bør skiftes. Dette skyldes, at nøgler som er slidte eller utidssvarende nedsætter sikkerhedsniveauet markant, hvilket gør det nemmere for indbrudstyve at få adgang til din bolig. Og hvad end der er tale om en privat ejendom eller en offentlige institution, er sikkerhed højt på listen over måder hvorpå, man kan skabe tryghed for involverede individer. Derfor er det altså vigtigt at have tidssvarende nøgler, så dig og din familie kan føle jer trygge. Ved køb af nøgler, er nøgler ikke bare nøgler. Modellerne varierer markant, både hvad angår sikkerhedsniveau, udformning og pris. Hvilken type nøgle, du bør vælge, afhænger af mange forskellige faktorer. Køb dine nøgler her og se det store udvalg i Frederiksberg, Valby og Storkøbenhavn.

Husker du at skifte låsen, når du flytter?

Godt halvdelen af alle nye boligejere glemmer at skifte låsene ud og tjekke nøglesikkerheden, når de flytter i ny bolig. Dette kan give let spil for ubudne gæster og dermed skabe et skår i glæden ved at flytte i det nye hjem. Dette kan du heldigvis sørge for ikke sker ved jeres nye bolig. Du får her råd til sikring af dit nye hjem:

  1. Første råd er, at du skal tjekke dine yderdøre. Det anbefales to godkendte låse på alle yderdøre, hvoraf mindst én dør skal kunne åbnes med nøgle fra begge sider.
  2. Andet råd er, at terrassedøren bør kunne aflåses med nøgle, således tyven ikke kan slæbe store genstande ud den vej.
  3. Tredje råd er, at du skal være opmærksom på, at vinduerne er forsvarligt fastgjort i karmen og aflukket med hasp mindst to steder.
  4. Fjerde og sidste råd er, at både skur og garage bør aflåses med minimum en godkendt hængelås
0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner