Bolig,

Vupti, sådan frisker du boligen op med en klat maling!

Trænger du til forandringer i boligen, men har ikke råd eller lyst til at udskifte hele møblementet? En klat maling kan gøre rigtig meget – læs med her, og lær, hvordan du let kan friske din bolig op med maling.

Forny møblerne med maling

Hvis dine spisebordsstole er begyndt at se lidt slidte og triste ud, hvis du er træt af farven på dine skabslåger, eller hvis du har fundet en fin, gammel kommode på loppemarked, som godt kunne trænge til en opfriskning, så mal dem. Giv møblerne en omgang sandpapir, og mal dem derefter over med lige den farve, du synes for at give dem nyt liv. Du kan også få et helt nyt udtryk i køkkenet ved at male dine køkkenlåger i en ny farve – hvis du eksempelvis har et ældre køkken med mørke trælåger, kan hvid eller lys maling skabe mere luft og lys i rummet.

Mal en enkelt væg og skab dybde i rummet

Hvis du gerne vil have lidt forandring i soveværelset eller stuen, så overvej at male en enkelt væg en anden farve end de andre vægge – eventuelt i samme toner som møbler i rummet. På den måde kan du skabe dybde i rummet, og samtidig gøre rummet harmonisk, da møbler og væg passer sammen.

Gør de hvide vægge hvide igen

Hvis dine hvide vægge ikke har været malet, siden du flyttede ind for 10 år siden, så overvej at mal dem hvide igen. Gør dem grundigt rene med grundrens, og mal derefter over med hvid maling i lige den tone, du synes om. Det vil få rummet til at fremstå nyt og lyst, og kan gøre rigtig meget for en boligs udtryk.

Orker du ikke selv at bevæge dig ud i et større malerprojekt? Søg hjælp hos din lokale malermester, som i omegnen omkring Stevns og Køge udfører kvalitetsmalerarbejde lige efter dine ønsker.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner