Bolig,

Tag forskud på havearbejdet

Det er vinter, og måske har du mest lyst til at gemme dig under et blødt tæppe med en varm kop kakao. Mens du sidder her under tæppet, kan det dog være en ide, at begynde at planlægge årets havesæson. Der er nemlig ikke længe til, at det hele igen begynder at spire, og kan du ikke vente med at få gang i de grønne fingre, er der også råd!

Byg et drivhus

Et drivhus kan have flere funktioner alt afhængig af, hvad du ønsker. Det kan bruges som et ekstra spisekammer, hvor du kan dyrke mange forskellige grøntsager. Det kan også bruges som et sted, hvor du dyrker blomster, eller en ekstra udestue. Ja, det kan faktisk bruges til alle tre ting på en gang. Med et drivhus får du skabt et miljø, hvor planter kan vokse meget tidligere, end de vil kunne ude i din have, hvor vinterkulden desværre bliver hængende længere. Hvis du savner havearbejdet, så er det derfor en ide, at tage fat i glarmester, så du kan komme i gang med projektet, klik her for at læse mere om drivhusglas. Bor du eksempelvis i Brøndby, Glostrup, eller Vallensbæk, så tag fat i en lokal glarmester, der helt sikkert gladelig vil hjælpe dig videre.

Tag vindueskarmen i brug

En anden mulighed er at tage vindueskarmen i brug. I vindueskarmen kan du dyrke krydderurter, tomater, chilier og meget mere. Fordelen er, at du kan starte allerede i dag. Det eneste du behøves er nemlig at investere i plantefrø, urtepotter og eventuelt små væksthuse til at holde på fugtens, mens spirerne endnu er små.  En vindueskarmshave er overskuelig, og så kan du passe den, mens du befinder dig trygt og varmt indendøre.
Den eneste ulempe ved vindueskarmsmetoden er den lidt begrænsede plads, men før du ved af det, er det igen sommer, og til den tid er du allerede godt i gang med havearbejdet.

 

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner