Diverse,

Står du for årets firmajulefrokost? Læs med her og bliv inspireret til at holde den bedste fest i virksomhedens historie

Traditionen tro er julefrokosttiden snart over os, og det betyder sjove firmafester. Hvis du er i festudvalget og skal stå for at arrangere årets firmajulefrokost, bør du læse med her, så du kan få inspiration til at holde den bedste fest nogensinde.

 

Arranger lege, så folk kommer hinanden ved

En firmafest er ofte en god anledning til at ryste medarbejderne sammen. Det er derfor en god idé at arrangere lege, gerne på kryds af afdelinger, så folk kommer hinanden ved og lærer hinanden at kende. Start eventuelt med en leg, der får folk placeret ved bordene, så alle ikke ender med at sidde og snakke med dem, de altid snakker med. En sjov idé er, at alle ved ankomst skal trække en seddel med et dyr på. De skal så gå rundt blandt hinanden og sige en lyd, som kendetegner dette dyr, indtil de finder andre med samme lyde – disse skal så sidde sammen ved bordene.

 

Sørg for mad og drikkevarer

Sommetider bliver der afholdt fester, hvor alle skal tage en forskellig ret med – det kan være sjovt, men hvis medarbejderne virkelig skal kunne slappe af og nyde festen, bør du som festarrangør sørge for, at der er styr på mad og drikkevarer. Der findes alverdens leverandører af lækker julemad, både i København og i resten af Danmark, og du kan handle ind til drikkevarerne. Alternativt kan du købe fustager og leje et fadølsanlæg, så medarbejderne selv kan skænke øl op. Køb fustager her og lej fadølsanlæg her.

 

Husk musikken

Ingen fest uden musik – du bør sørge for en eller anden form for musikanlæg, så der kan spilles julemusik under middagen, og så folk kan indtage dansegulvet, når maden er spist og øllene flyder fra fadølsanlægget.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner