Bolig,

Skab lys og luft med glas i hjemmet

Vi skandinaver er vilde med at skabe lys og luft i vores indretning. De mange mørke timer i løbet af året gør os hungrende for så meget lys som muligt. Det kan man også se på byggestilen af private boliger såvel som arbejdspladser og offentlige bygninger de seneste par år. Der skal helst være ovenlysvinduer, store vinduespartier og hvide vægge. En af måderne, hvorpå man kan skabe lys i hjemmet, er med glas. Læs med her og få 3 bud på, hvordan du kan bruge glas i din indretning.

  1. Store vinduespartier

Det første tip er helt essentielt, når det kommer til at skab lys og luft i hjemmet. Store smukke vinduespartier giver en følelse af, at man er tættere på naturen, og der kommer mere lys ind. Ydermere giver det også mere varme og bedre udnyttelsen af energi. Store ruder er også bedre for din varmeregning end små ruder. Tænk kreativt med dine store glaspartier og anvend også gerne ovenlysvinduer, der skaber et helt unikt lys.

  1. Vinduer inde i hjemmet

En super cool måde at bruge vinduer på er inde i hjemmet. Brug dem i stedet for en væg imellem stue og køkken eller i en længere gang. Det giver mere lys og et sejt storby-agtigt look, der lader tankerne flyve mod New York’s urbane lejligheder i Brooklyn.

For en dygtig glarmester i Aalborg kontakt Jydsk Glasservice, hvis du skal bruge en kompetent glarmester i Aalborg eller Nørresundby, der kan klare lidt af hvert.

  1. Glas som afskærmning

Glas kan også anvendes som afskærmning forskellige steder. På badeværelset er glas et perfekt materiale. Det kan anvendes som afskærmning for brusenichen, som giver et let og eksklusivt udtryk. Glas er også populært som trappegelændere eller på altaner og terrasser. Det kan dog være svært at holde pænt, specielt hvis man har små børn.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner