Diverse,

Sådan kommer du bedst igennem et generationsskifte i din virksomhed

Lige nu står mere end 23.000 danske virksomheder over for et generationsskifte, der vil ske inden for de næste 10 år. Det er noget, som har rigtig stor betydning for en virksomhed, og derfor er det også vigtigt, at man kommer lettest muligt igennem ændringen. Det kræver enormt meget forberedelse at lave et succesfuldt generationsskifte, og derfor skal man også ofte planlægge det flere år forinden selve skiftet.

Er man virksomhedsejer kan man ikke undgå at skulle igennem et generationsskifte, og derfor skal man sørge for at vælge den rette generationsskiftemodel. Det er et længere forløb, og jo bedre forberedt man selv er på det kommende generationsskifte des lettere vil det som regel gå en. Forberedelse kan skabe en langt mere glidende overgang, hvilket uden tvivl er det bedste for selve virksomheden. Bliv klogere på generationsskifte her, hvis du vil vide, hvordan du bedst forbereder dig.

Få juridisk hjælp til generationsskifte

Det er ikke kun familieforhold og personlige betingelser, som spiller ind, når man planlægger et generationsskifte i sin virksomhed. Der er mange juridiske aspekter, som der også skal være styr på. Her kan man gøre sig klogt i at hente hjælp fra et advokatfirma, som har styr på de juridiske aspekter, der følger med, når man skal lave et generationsskifte.

I Århus holder Clemens Advokatfirma til, og de kan blandt andet hjælpe med juridisk generationsskifte, så man kan være sikker på, at det hele forløber bedst muligt. De rådgiver for eksempel omkring selve virksomheden, økonomien generationsskiftehensyn i forhold til familien, skat og juraen. Derudover har de en hel del erfaring med strukturering og planlægning af generationsskifteprocessen, hvilket både inkluderer langsigtet generationsskifteplanlægning samt sikring af generationsskifteaftalen. De kan også rådgive i forhold til testamenter, ægtepagter og familie- og arveretlige spørgsmål, som kan komme i forbindelse med generationsskifte i en virksomhed.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner