Bolig,

Sådan får du en smuk have

Hvis din have er lidt trist og mangler en egentlig stil, vision eller plan, er det måske på tide at se på at gøre noget ved det. Måske har du ikke tidligere overvejet, at din have kan få en bestemt stil, men det kan den i allerhøjeste grad. På samme måde som dit hus kan have en vis stil eller et tema, kan du også lave din have til en ”temahave” – uden det bliver tacky. Du kan få en fuldstændig og helt igennem stilfuld have, hvor temaet for eksempel er japansk, spansk, romantisk eller strømlinet.

Få hjælp fra anlægsgartner

Det kan virke som en stor mundfuld at få lavet en hel ny have, men med hjælp fra en anlægsgartner behøver du i princippet ikke røre en finger. Sammen kan I finde frem til den rigtige planløsning og det rigtige tema. Når der bliver taget højde for det du ønsker, hvor stor din have er og de materialer, planter og træer, der i forvejen er i din have, så er du allerede godt stillet – du kan måske endda få dine vildeste havedrømme opfyldt. Det er med at tænke ud af boksen og ikke altid følge normerne for, hvordan en have skal være, men derimod at få lige præcis den have, du ønsker dig. Du kan for eksempel få hjælp fra Madsbøll Haver, anlægsgartner nordsjælland, som kan hjælpe med at føre dine drømme ud i livet.

Indhegn herligheden med et smukt havehegn

Et vigtigt punkt i forbindelse med din have er, hvordan den bliver indhegnet. Det kan være, at du skal vælge et hegn med en bestemt farve, for at fremhæve forskelle features i din have. Det kan også være, det skal være så neutralt som muligt, sådan at indholdet i din have kan shine for sig selv. Lige meget hvad, er det vigtigt, hvordan dit hegn til havenser ud, og at det bliver opført flot og korrekt.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner