Bolig,

Sådan bliver din bolig mere værd

Boligmarkedet i København og på Sydsjælland er boomet de seneste par år. Derfor er det nu et rigtig godt tidspunkt at sælge.

 

Men din bolig bliver selvfølgelig ikke kun mere værd af, at boligmarkedet er godt. Det kan kræve et godt og hårdt stykke arbejde, før din bolig er helt klar til salg. Både ude og inde skal dit hjem være pænt og velholdt, så det fremstår attraktivt for potentielle købere. Hvordan du gør det, får du råd til her.

 

Velholdt ude som inde

Når potentielle købere træder ind i dit hjem, er det vigtigt, at de bliver budt velkommen af ryddelige, indbydende og hyggelige rum. Derfor skal der naturligvis ryddes op og gøres rent. Men det er også vigtigt, at småskader som en knækket flise, et ødelagt dørhåndtag eller en skæv køkkenlåge bliver repareret inden fremvisning.

 

Hvor meget din bolig er værd på boligmarkedet afhænger også meget af dens generelle stand. Du vil typisk kunne tjene mere på din bolig, hvis du sørger for at energioptimere den med bedre isolering i form af nye vinduer. Så er køberne nemlig sikret en billigere varmeregning i fremtiden. Derudover er det vigtigt, at boligens facade, tagrender, kvist og tag er i god stand, hvilket i nogle tilfælde kan kræve en renovering. Det kan måske lyde som en dyr affære, men de omkostninger, der vil være ved istandsættelse, kan hurtigt være tjent ind igen, da boligen automatisk bliver mere værd.

 

Gør-det-(næsten)-selv

Meget renovering kan du få professionel hjælp til – men meget kan du også gøre selv. Der er dog én ting en udvendig istandsættelse af din bolig altid vil kræve; et stillads. Om din bolig blot kræver en klat maling eller den helt store renovering, kan stilladsudlejning i København og Sydsjælland give dig de bedste forudsætninger for arbejdet. Og så bliver din bolig hurtig og nemt mere værd.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner