Bolig,

Mange danskere tjener fedt på hulmursisoleringen

Der er rigtig mange danskere, der tjener fedt på deres hulmursisolering. Derfor skal der ikke være nogen tvivl om, at det er en god investering i langt de fleste tilfælde. Hvis du overvejer at energirenovere din bolig, så er det oplagt, at du starter med en hulmursisolering. Der er flere årsager til, at du bør gøre dette, men overskriften indikerer det fint.

 

En investering, der hurtigt tjener sig hjem

Den primære årsag til, at langt de fleste ser i retning af en hulmursisolering, hvis de overvejer at foretage én eller flere typer af energirenoveringer på deres bolig er, at det er en investering, der hurtigt kan tjene sig hjem. Det betyder også, at du hurtigt kan mærke, at det er noget, der gør underværker for din varmeregning i din primære bolig.

 

Det er særligt noget, der er aktuelt, hvis du i øjeblikket har en høj varmeregning. Det er oftest noget, der handler om, at der er et stort varmeudslip i din bolig. Meget af varmen slipper ud gennem din hulmur, hvis den ikke er isoleret eller den eksisterende isolering ikke er effektiv. Derfor bør du også tjekke om din nuværende isolering reelt set er effektiv.

 

Mange tror, at deres hulmursisolering er effektiv

Der er – desværre – mange, der tror, at deres hulmursisolering er effektiv. Faktum er dog, at det ikke altid er tilfældet. Selvom du har en isolering i din hulmur, så er det ikke sikkert, at den er effektiv. Du kan med fordel få lavet en termografering af din bolig, så du kan vurdere, om der er behov for en efterisolering.

 

Hvis du er bosiddende i et ældre hus, så er der ikke just nogen garanti for, at du har en effektiv hulmursisolering. Det skyldes, at de materialer, der blev brugt til isolering af hulmuren for f.eks. 20 år siden ikke længere er tidssvarende.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner