Bolig,

Husk dette før du flytter ind i din nye bolig

Der er mange ting, man skal og kan gøre, inden man flytter alle sine møbler og alle sine ting ind i den nye boglig, man har købt. Antallet af gøremål afhænger af standen, den bolig, man har købt, er i. Det kan være, at det er et større renoveringsprojekt, hvor man skal have nyt køkken, nyt badeværelse og nye gulve. Det kan også være at huset egentlig er indflytningsklart. Men lige meget om huset fremstår at være klar til at flytte ind i eller ej, så er der ting, du skal huske at gøre.

Klargøring af køkken, badeværelse, stue og værelser

Du har måske fundet en bolig i nærheden af Svendborg & Sydfyn, som egentlig er lige til at flytte ind i. Men det er nu, hvor huset står tomt, at du skal udnytte, at det netop ertomt. Du får næsten ikke en bedre mulighed for at rengøre huset helt ned til bunden. Derfor er det en god ide at tage køleskab, fryser og evt. komfur ud og rengøre bagved samt at vaske alle gulvene. Det kan være, at sælger har gjort stedet rent, men det er ikke sikkert, at de har gjort det efter dine standarder. Afkalkning af badeværelser er også en god ide at få gjort med det samme.

Et punkt, man måske ikke regner med, der kan gøre en forskel, er væggene. Ny maling kan gøre underværker og kan faktisk løfte hele udseendet på din bolig betragteligt – især hvis du får udført malerarbejdet af en maler. Man tænker måske, at en hvid væg bare er hvid, men du vil ofte virkelig kunne se forskellen.

Lav det gode forarbejde

For at dine vægge kommer til at fremstå så flotte som muligt, kan det være nødvendigt at spartle, inden der males. Det handler om at skabe en jævn og glat overflade – kun ved at have fokus på detaljen, får man det bedste resultat.

 

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner