Diverse,

Hundefoder i topkvalitet – få det hos din dyrlæge

Hvis du også er af den opfattelse, at din hund skal have det bedste, når det kommer til foder, så kan det være, du skal aflægge en visit hos din dyrlæge. Dyrlægen har nemlig som oftest adgang til noget foder i en højere kvalitet, som du ikke kan finde ude på hylderne i de normale butikker. Men hvorfor kan det være nødvendigt med specielt hundefoder? For det første er foderet, du får gennem dyreklinikken, udviklet i samarbejde med specialister. Det kan afhjælpe forskellige skavanker, som din hund måske har. Det kan være i forbindelse med bevægelsesproblemer, hvor det rette foder kan gøre forskel. Når der ligger forskning til grund for sammensætningen af foderet, kan du være mere tryg ved, at det går ind og gør noget godt for din hund – andet end blot at holde den mæt.

Ring til din dyrlæge for det rigtige produkt

Undersøg først og fremmest om den dyreklinik, du sædvanligvis bruger, tilbyder den rette foder, som kan gøre en forskel for din hund. Det kan du gøre ved at ringe til din dyrlæge, hvor du kan oplyse om, hvilken hund du har, hvor gammel din hund er, og om den evt. fejler noget. Som oftest kan du se på dyreklinikkens hjemmeside, hvilket mærket de fører, så du kan finde ud af, om det eventuelt er køreturen værd. Hvis du bor i nærheden af Holbæk & Hvalsø, kan du for eksempel finde foder af det roste hundefodermærke HILLS.Klik her for at læse mere.

Husk de gode godbidder til din hund

Det er ikke kun hundens foder, der indgår i kosten. Det er også alt det andet uden om. Derfor kan det være en god ide at sørge for, at også din hunds godbidder er af en vis kvalitet. Giver du din hund det bedste foder, men snacks der ikke er gode for maven, kan du risikere at bringe maven ud af balance.

 

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner