Bolig,

Gode fordele ved at hulmursisolere – læs her, hvad du får ud af det!

Det kan være en utrolig god idé at hulmursisolere, hvis du har en bolig, hvor der er en hulmur, der ikke er isoleret. I dag er spørgsmålet ikke, om det overhovedet kan betale sig at isolere, men nærmere hvor meget det kan betale sig at isolere. Selvfølgelig er det smart at leve op til kravene, og derfor har vi lavet denne guide, så du kan se, hvilke fordele hulmursisolering har for dig og din pengepung samt indeklima.

Når det kommer til hulmursisolering, så skal du have en fagkyndig person ud for at undersøge dine behov. Her får I etableret, om du har rum nok til at isolere, men du får også at vide, hvordan det skal foregå.

Derfor er hulmursisolering en god idé!

Såfremt du bor i Silkeborg og Horsens og har brug for hulmursisolering, så kan du med fordel trykke videre på linket. Der er masser af incitament for at hulmursisolere, og du kan endda opnå flere goder, der ikke blot er gavnlige for pengepungen.

Mindre varmetab giver billigere varmeregning

Når du hulmursisolerer, så mindsker du varmetabet fra dit hus, og det betyder, at du får en billigere varmeregning. Det løber hurtigt op på års basis, så du har hurtigt tjent prisen for at hulmursisolere ind igen. Mindre varmetab betyder også, at du sparer energi.

Bedre indeklima og mindre træk

I et gammelt hus, hvor der ikke er isoleret, er der fyldt med kuldebroer og trækgener. Dette undgår du med en hulmursisolering. Du holder bedre på varmen, men det betyder også, at du skal være særlig opmærksom på udluftning. Luft kraftigt ud i 5 – 10 minutter dagligt, og du er på den sikre side.

Forøgelse af husets værdi

Hvis de andre fordele ikke er incitament nok til, at du isolerer dit hjem, så kan det være, at du bliver overtalt ved, at værdien af dit hus stiger.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner