Diverse,

Gå på opdagelse i Silkeborg

Silkeborg er en jysk by, der kan byde på mange forskellige ting. Du har både mulighed for at fordybe dig i naturen, i kunsten eller lave noget aktivt sammen som familie. Herunder er der nævnt 3 oplevelser, som er meget populære i Silkeborg.

3 ting du kan opleve i Silkeborg med hele familien

Nyd udsigten på Himmelbjerget
Himmelbjerget er et udflugtsmål for naturelskeren. Fra bjergets 147 meters højde kan du opleve en smuk udsigt over søer og skove. Det er et velbesøgt sted, og for mange er det et sted, der absolut skal opleves, når man er i Silkeborg.

Hjejleselskabet har siden 1861 sejlet turister til bjerget, men det er også muligt at komme hen til bjerget med cykel eller bil.

En tur med Hjejlen
Hjejlen er verden ældste kulfyrede hjuldamper, som stadig er i drift. Den har sejlet på Silkeborgsøerne siden 1861, og det er med denne, at du kan komme hen til Himmelbjerget. Du kan derfor lave en hel dag ud af det ved at tage en madkurv med, nyde en kop kaffe og bare nyde turen.

Kom tæt på naturen i AQUA Akvarium & Dyrepark
AQUA er et sted, hvor du kan møde danske dyr i deres naturlige omgivelser. For eksempel så lever alle fiskene i naturlige søer, frem for akvarier. Dermed har de samme forhold, som de fisk du finder i søerne. Det samme gælder for resten af parken, hvor der både er fugle, pattedyr og planter. Dermed er AQUA direkte forbundet med naturen.

Hvis du skal have stillet sulten

Efter en lang dag med oplevelser, så er det tid til at spise noget godt mad og få ny energi. Dette kan du blandt andet vælge at gøre på en gastropub i Silkeborg. Her kan du finde atmosfære og omgivelser, som er en oplevelse i sig selv. Det er et sted, der indbyder til hygge og afslapning, hvilket kan være tiltrængt efter en lang dag.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner