Diverse,

5 tips til at opdrage din hundehvalp

Når du får en hundehvalp, er det super vigtigt, at du tager dig god tid til at opdrage den. Det kan være svært og kræver både tålmodighed, hårdhed og disciplin. Til gengæld får du en gladere hund, der kender rammerne, og du får ikke problemer senere. En uopdragen hund er både irriterende for jer som familie, gæster og naboer.

  1. Gå til hvalpetræning

Det er super vigtigt at gå til hundetræning med sin hund. Særligt når den er hvalp, har den brug for at blive aktiveret og få sat nogle rammer, så den ved, at det er dig den skal rette sig efter. Dyreklinik Silkeborg holder hvalpetræningskurser, så du får den bedste start med din hundehvalp.

  1. Sæt nogle konsekvente regler

Hele familien skal blive enige om de samme regler for hunden. Får den lov til noget af en person, men ikke af den anden, bliver den forvirret og ked af det. Gør det derfor klart hvor den skal sove henne, om den må være i sengene, hvor den skal være henne når I spiser osv. Hvis I ikke er konsekvente, resulterer det blot i en forvirret hund, der ikke kan finde sin plads i familien.

  1. Lær hunden at gå uden snor

En af de bedste måder at få en meget lydig hund på er ved at træne den til at gå uden snor. Det giver også både dig og din hund større glæde. Hvis du kan kalde den til dig, har du en god og opdragen hund.

  1. Aktiver den dagligt

At få en hund er et stort arbejde. Den skal aktiveres hver eneste dag, også når det er koldt og regner.

  1. Ros den og giv den kærlighed

Kærlighed og godbidder på de rigtige tidspunkter er den helt rigtige måde at opdrage hunden på.

Bor du i Silkeborg, og er din hundehvalp blevet syg? Så skynd dig at find din nærmeste dyreklinik.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner