Bolig,

Sådan indretter du din entré

Det kan være svært at indrette en entré på en ordentlig måde, da det ofte er et rum kun til praktiske ting, som for eksempel dine sko og jakker, og det er aldrig et rum, man opholder dig i. Det betyder dog ikke, at du bare skal give op og ikke gøre det helt store ud af entréen. Det handler om at finde det rette interiør til entréens størrelse, og som samtidig passer til din stil.

 

Hvilket interiør passer til en entré?

Vælg altid interiør alt efter hvor stor din entré er, og hvilken form den har. Har du en lille entré, hvor du gerne vil gemme dine sko væk, er det en idé med et skoskab, så skoene kan stables oven på hinanden i stedet for, at de tager en masse gulvplads ved at stå ved siden af hinanden på en skohylde. I den lille entré uden meget vægplads, kan du hænge dine jakker op på en stumtjener i stedet for en knagerække.

Hvis du har en lang entré, kan det pynte med et tæppe, og hvis din entré er meget mørk, giver det lidt ekstra hygge, hvis du kan finde plads til et par stearinlys, som kan stå på en hylde eller på en kommode.

Hvis du har en entré med meget vægplads, er det oplagt med et spejl. Brøndbyernes Glarmester har et stort udvalg af forskellige spejle, så du kan altid gå ned til din lokale glarmester, f.eks. i Brøndby, Glostrup, Vallensbæk, for at finde det helt rigtige, der passer til netop din stil.

 

Vælg interiør alt efter din stil

Din personlige stil er nøgleordet. Du kan både indrette din entré enkelt med få møbler, som kendetegner den minimalistiske stil, eller du kan vælge antikke møbler, som kendetegner den tilbagevendende retrostil. I sidste ende er det din egen fortrukne stil, der er afgørende.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner