Diverse,

Er du kreativt skruet sammen? Udforsk dine evner på en efterskole

Er dit skrivebord tit rodet, men du har alligevel kontrol over de mange skitser, farvede blyanter og finurlige påfund? Har du hovedet fyldt med idéer, mønstre, alternative løsninger og kreative indspil? Eller har du blot lyst til at prøve kræfter med en anden side af dig selv, om du måske ikke er vant til? Vi er alle kreative og opfindsomme på vores egen måde, og selvom nogle er mere designorienterede end andre, så tænker vi forskelligt. Du kan få afprøvet din kreative side på en efterskole i Odense, der har til hovedmål at dygtiggøre dig indenfor det kreative felt. Læs mere her, hvis du har mod på at drage til Fyn og udbedre dine professionelle kompetencer og dyrke dine interesseområder, mens du tager en 10. klasses eksamen eller ej.

Kreativitet, der følger med tiden

Rammerne for kreativitet ændrer sig hele tiden med tiden, og nye teknologier og trends former kvaliteten og essensen i, hvad der er muligt at lave. Derfor er det vigtigt at finde en efterskole, der tilbyder fag og linjer indenfor traditionelle og fremtidsorienterede områder. Herunder er der listet 4 designområder, der er tidsløse og samfundsrelevante.

Design af spil og animation

Computerspil og animerede tegnefilm er nået langt, og det er bestemt noget, som fylder mange unges tilværelse. Teknologien er under konstant udvikling, og enhver spilgigant som Blizzard helt ned til selv de mindste tabletspil kræver sjove og kreative idéer fra et team af spiludviklere, animatorer og grafiske designere.

Kreativ i modebranchen

Modeverden er stor, prangende og spækfyldt med perler, sytråd og vovede stilmæssige valg. Måske er det dig, der bliver det næste store hit som modeskaber indenfor en verden, der altid er under fornyelse.

Kunst, der bryder med samtiden

Kunst kommer i mange former, og hvis du har smag for malerier, kunsthistorie, collager, street art og diverse illustrationer, er dette et område, der aldrig bliver udtømt for idéer.

 

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

big banner